Home | Contact | Mijn account | RSS | English

NVLV-themadag Licht op tumoren donderdag 7 december 2017

7 december 2017 9:30 - 17:00
Omschrijving
~

Gezonde lichaamscellen communiceren met elkaar door middel van biofotonen

Dat was een van de conclusies van de leerzame themadag van 9 december 2016 verzorgd door het team van Roel van Wijk. Op donderdag 7 december 2017 wordt het lichtthema overgenomen door Bert Heintzberger, bio-energetisch tandarts in ruste en dr. Wim Huppes, met een dag over de relatie(s) tussen licht en tumoren. Het blijkt dat kankercellen helemaal niet meer communiceren; ze hebben het licht letterlijk en figuurlijk uitgedaan en zijn vooral bezig met het verbranden van suikers. De sprekers gaan proberen de mystiek die nog wel enigszins rond het thema biofotonen hangt, weer een stukje verder terzijde te schuiven.

In de Schaapskooi te Lunteren begint de themadag om 9.30 uur, met inloop en koffie. De 1e presentatie gaat van start om 10.00 uur. De lunch is (uiteraard) biologisch.

De Schaapskooi in Lunteren, klik op de foto voor een routebeschrijving.


Het programma ziet er nu als volgt uit:

9.30Registratie en koffie
9.55Opening door de dagvoorzitter
10.00Bert Heintzberger: Kwantumfysica en het wezen van biofotonen.
10.45Vragenrondje
11.00dr. Wim Huppes: De inzet van LED-licht als activator van het immuunsysteem
11.45Vragenrondje
~
12.00Bio-lunch met soep, broodjes en rauwe melk van Cor den Hartog
~
13.00Bert Heintzberger: Tumoren en filters
13.45Vragenrondje
14.00Demonstratie van een filter-behandeling op een vrijwilliger (Bert Heintzberger)
14.30Uitleg en oefenen Qigong meditatie 'The small universe' (Bert Heintzberger)
15.00Uitwisseling met de sprekers
16.00Conclusie en afsluiting door de dagvoorzitter
16.05Drankjes en voortzetting van de discussies
17.00Sluiting

De inhoud van de presentaties samengevat:
 1. Kwantumfysica en het wezen van biofotonen (Bert Heintzberger, tandarts in ruste):
  In de kwantumnatuurkunde worden de relaties tussen energie (trilling), golfpatronen, rotatie en materie bestudeerd. Het probleem dat nog steeds niet is opgelost is: hoe maakt het licht materie? Zoals dat duidelijk in de natuur gebeurt. Organismen kunnen leven en groeien haast zonder voedsel, als er maar schoon zonlicht is. Denk aan de “hertjes in Afrika” in de Kalahari-woestijn en het plantje dat magnesium kan halen uit een voedingsbodem waar dat niet in zit.
 2. De inzet van LED-licht als activator van het immuunsysteem (dr. Wim Huppes):
  In een tumor hebben de kankercellen het immuunsysteem gekaapt en communiceren niet meer met de rest van het lichaam. Bij immunotherapie met LED-licht wordt de eigen immuunrespons van het lichaam weer op gang gebracht, door LED-licht met speciale spectrale eigenschappen te gebruiken na het injecteren van een lichtgevoelige aluminiumverbinding (in Epoluthon). Het LED-licht beschijnt de huid met ultra-korte pulsen. De actieve aluminium-ingrediënt van Epoluthon werd in Rusland ontdekt. Zoals gewoonlijk werd het middel na proeven op knaagdieren vrijgegeven voor medisch gebruik. Russische doctoren slaagden er toen in bij 92 procent van de patienten een genezingsproces op gang te brengen, maar de overlevingsscore over 5 jaar gezien is nog laag. In Rusland is een immunotherapie gebaseerd op dit middel niet beschikbaar, terwijl het oospronkelijke goedkeuringsadvies in Rusland uitstekend is. In het Westen is de therapie na 60 jaar nog steeds omstreden.
 3. Tumoren en filters (Bert Heintzberger):
  De mond is een spiegel voor de conditie van het lichaam. Elke tand of kies heeft een relatie met bepaalde organen of met een bepaald chakra. Dus als je altijd problemen ziet bij de kiezen die met de dikke darm te maken hebben, dan weet je dat er ergens in het tweede chakra iets mis is. Als je dan ook nog eens (met een filter) een blokkade ontdekt, dan weet je dat daar wat verborgen zit. Mensen kunnen emotionele blokkades hebben, zogezegd een hek of een omheining, om een gebied waar je niet mag komen. Het lichaam doet gewoonlijk alsof er helemaal niks zit, maar dat zijn natuurlijk bij uitstek de plekken die wel behandeld moeten worden, want op den duur gaan juist die plekken een autonoom leven leiden...als tumor.
  Wat een filter is en hoe het werkt wordt uitgelegd en gedemonstreerd. Filtermethoden hebben een lange ontwikkeling doorgemaakt; de nieuwste filters werken op basis van biofotonen.
 4. Uitleg en oefenen Qigong meditatie 'The small universe' (Bert Heintzberger):
  Deze helende meditatie, waarbij klank wordt gecombineerd met acupressuur op de meridiaanbanen, wordt vervolgens ook collectief geoefend. De meridianen zijn de Chinese glasvezelkabels avant la lettre, de snelwegen waarlangs biofotonen zich verplaatsen in het lichaam. Het Chinese karakter voor 'energie' is Qi (of Chi) en het karakter voor 'bewegen' is Gong (of Qung, afhankelijk van de transscriptie van de Chinese klank).

Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
DATUM:
7 december 2017
9.30 uur inloop
Lokatie: De Schaapskooi, Grote Veenderweg 10, 6741 MC Lunteren T 0342 419008
INSCHRIJVING GESLOTEN


VOORINFORMATIE

Wat is licht
Wat is licht

Qigong oefening
Small Universe
Small Universe geluid

Wat is een filter
Harry Lamers filter dl 1
Harry Lamers filter dl 2

Biofotonen naslagwerk
Dr. Roel van Wijk


Licht is levenskracht
Dr. Johanna Budwig
Budwig Cancer Guide
Budwig Stiftung
Johanna-Budwig.de
Natural News
Heilen mit Licht
Sluit een contract met je tumor: Lothar Hirneise
Hirneise interviews Budwig
Filter Welkom Vereniging Missie en doelstellingen Lidmaatschap Bestuur Privacyverklaring Wie Wat Waar Agenda en Nieuws Archief 2018 Archief 2017 Archief 2016 Archief 2015 Archief 2014 Archief 2013 Archief 2012 Onderwerpen Gezonde bodems Bemesting? Bodemleven Glyfosaat Vitaal water Vitale gewassen, voeding en gezondheid Kringlopen in land-en tuinbouw Boer-Burger en Ecoregio's Dierenwelzijn Nieuwe wetenschap en spiritualiteit Koolstofproblematiek Energievoorziening Biodiversiteit Gentechgewassen HR-gewassen Bt-gewassen Activiteiten Themadagen Eerdere themadagen Workshops en Symposia VoedselAnders-conferentie 2014 Symposium met Cordaid "Welke kennis delen wij?" 28 mei 2013 Lezingen Don Huber oktober 2011 Conferentie Acres USA december 2010 Ledenvergaderingen Nieuwsbulletin Publicaties NVLV Heel de Wereld Levenskracht uit de oceaan Bodemgezondheid QA Jaarboek 2012 Projecten Deelnetwerken Quadrupool Academie Regionaal Landelijk, Thematisch Uitdagingen Sponsoring