Home | Contact | Mijn account | RSS | English

Joel Salatin geeft 20/21 april weer een 2-daagse masterclass in Nederland

20 april 2018 9:00
Omschrijving
Jaren terug werd Joel Salatin door TIMES Magazine al betiteld als de meest innovatieve boer ter wereld. Het is nu 4 jaar geleden dat Joel Salatin een intensieve 2-daagse masterclass voor het eerst in Nederland gaf. Destijds liet Joel Salatin met zijn indrukwekkende verhaal over Polyface Farms in Virginia (VS) sporen na bij een eerste groep boeren, agroprofs en studenten, die net wat verder voor de troepen uitliepen.

Dit jaar zal hij opnieuw in Nederland optreden, met wederom een intensief inhoudelijk programma. Daarin reikt hij zijn vakmanschap als baanbrekend boer èn als spreker aan, aan deelnemers die nieuwe wegen zoeken voor de toekomst van ons voedselsysteem. Voor de digitale flyer van dit event kijkt u rechts.

Uitgebreide informatie is te vinden op: salatinnaarnederland.nl. Ook is dat de ingang voor filmpjes, verslagen van eerdere tournees, en voor de directe aanmelding van deelnemers.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid Salatin vooraf telefonisch te interviewen

Daarvoor kan de komende periode vanaf 3 maart tot aan de Masterclass (20-21 april in Kamerik) een afspraak worden gemaakt. Tijdens zijn toernee zelf zal Salatin daar nauwelijks gelegenheid voor hebben.

U weet wellicht dat Joel Salatin te beschouwen is als 'n soort woordvoerder van een mondiale voorhoede in de duurzame landbouw. Hij wordt over de hele wereld gevraagd als spreker, deelt zijn visie en expertise ook als (gast)docent en coach van nieuwe en bestaande boeren, en zet zich zo al tientallen jaren onvermoeibaar in voor de transitie van ons landbouw- en voedselsysteem naar iets daadwerkelijk toekomst heeft. Hij komt dit jaar voor de 5e keer naar Nederland, en u kunt zich vast wel voorstellen dat hij ook in onze situatie iets te zeggen heeft.

Wanneer u voelt voor een interview, neemt u dan contact op met Fransjan de Waard, via dit adres : salatinnaarnederland@xs4all.nl. Fransjan kan u dan een afspraak helpen maken, vanaf 3 maart.

Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Aanmelden: salatinnaarnederland.nl

20 april 2018 vanaf 9:00 uur
tot 21 april 17:00 uur

Boerderij De Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Tel: 0348 401200

€300,- incl. BTW+catering

Download de flyer
Filter Welkom Vereniging Missie en doelstellingen Lidmaatschap Bestuur Privacyverklaring Wie Wat Waar Agenda en Nieuws Archief 2018 Archief 2017 Archief 2016 Archief 2015 Archief 2014 Archief 2013 Archief 2012 Onderwerpen Gezonde bodems Bemesting? Bodemleven Glyfosaat Vitaal water Vitale gewassen, voeding en gezondheid Kringlopen in land-en tuinbouw Boer-Burger en Ecoregio's Dierenwelzijn Nieuwe wetenschap en spiritualiteit Koolstofproblematiek Energievoorziening Biodiversiteit Gentechgewassen HR-gewassen Bt-gewassen Activiteiten Themadagen Eerdere themadagen Workshops en Symposia VoedselAnders-conferentie 2014 Symposium met Cordaid "Welke kennis delen wij?" 28 mei 2013 Lezingen Don Huber oktober 2011 Conferentie Acres USA december 2010 Ledenvergaderingen Nieuwsbulletin Publicaties NVLV Heel de Wereld Levenskracht uit de oceaan Bodemgezondheid QA Jaarboek 2012 Projecten Deelnetwerken Quadrupool Academie Regionaal Landelijk, Thematisch Uitdagingen Sponsoring