Home | Contact | Mijn account | RSS | English

Hugh Lovel geeft Quantum Agriculture European Advanced Course

18 februari 2019
Omschrijving
In de vijfdaagse Quantum Agriculture Advanced Course van 18 - 22 februari in Twello gaat Hugh Lovel dieper in op de energetische aspecten van het periodiek systeem als basis voor plantvoeding en onderlinge samenhang en energetische aspecten van de elementen en van de BD-preparaten. Deze ideeën zijn mede ontwikkeld met hulp van Glen Atkinson, die de Landbouwcursus heeft herschreven op basis van de medische verhandelingen van Rudolf Steiner. Glen Atkinson heeft dat gedaan vanuit zijn astrologische achtergrond.

Door de medische verhandelingen van Steiner als template voor de Landbouwcursus te gebruiken, maakte Atkinson de Landbouwcursus tot een veel toegankelijker tekst.

Met name ook voor het onderwijs in BD-aspecten van bodem, gewas en voeding is deze benadering baanbrekend en aanmerkelijk toegankelijker.

De voertaal van de voordrachten is Engels.

Voor studenten en leerlingen geldt op vertoning van de studentkaart een korting van 33%.

Voor de Advanced Course kunnen kamers in het hotel telefonisch, 0571-271 514, of via de website worden geboekt: taverne-twello.nl, of via de e-mail: welkom@taverne-twello.nl
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Opgaven voor European Advanced Course verlopen via Hugh Lovel’s eigen website quantumagriculture.com
Filter Welkom Vereniging Missie en doelstellingen Lidmaatschap Bestuur Privacyverklaring Wie Wat Waar Agenda en Nieuws Archief 2018 Archief 2017 Archief 2016 Archief 2015 Archief 2014 Archief 2013 Archief 2012 Onderwerpen Gezonde bodems Bemesting? Bodemleven Glyfosaat Vitaal water Vitale gewassen, voeding en gezondheid Kringlopen in land-en tuinbouw Boer-Burger en Ecoregio's Dierenwelzijn Nieuwe wetenschap en spiritualiteit Koolstofproblematiek Energievoorziening Biodiversiteit Gentechgewassen HR-gewassen Bt-gewassen Activiteiten Themadagen Eerdere themadagen Workshops en Symposia VoedselAnders-conferentie 2014 Symposium met Cordaid "Welke kennis delen wij?" 28 mei 2013 Lezingen Don Huber oktober 2011 Conferentie Acres USA december 2010 Ledenvergaderingen Nieuwsbulletin Publicaties NVLV Heel de Wereld Levenskracht uit de oceaan Bodemgezondheid QA Jaarboek 2012 Projecten Deelnetwerken Quadrupool Academie Regionaal Landelijk, Thematisch Uitdagingen Sponsoring