Home | Contact | Mijn account | RSS |

Symposium Impact van 5G-netwerken op levende organismen

29 september 2019 12:00 - 18:00
Omschrijving
Symposium “Impact van 5G-netwerken op Biologisch Leven”, zondagmiddag 12.00 u bij het ITH, ZEIGELHOF 28, 6511 GP te NIJMEGEN (uitstappen op Plein 1944) met Dr. Martin Pall e.a.

Staatssecretaris mevrouw Mona Keizer en haar informanten, zien geen bezwaren tegen een snelle uitrol van hoog-energetische, pulserende stralingsbronnen op elke straathoek, met de ulta-korte golflengten in het mm-gebied waar we over praten bij de introductie van 5G netwerken.

Het venijn zit deze keer niet in de staart, maar in de blootstelling per kg lichaamsgewicht. Waarschijnlijk zullen de insecten dus het eerst verdwijnen, gevolgd door de insectenetende vogels. En gelet op het spreeuwen-incident in Den Haag: mogelijk alle vogels. Zonder bestuivers is er geen plantaardig leven mogelijk op aarde. Dat zijn de planten waarvan mens en dier afhankelijk zijn voor levering van zuurstof, voeding en producten uit de natuurapotheek, ca 250.000 stoffen en verbindingen.

Introductie van 5G-netwerken is slechts de inleiding tot het onmogelijk maken van biologisch leven op aarde, alleen maar om sneller te kunnen bellen en berichten! Al onze inspanningen om insectenpopulaties te versterken en natuurlijke weerstand tegen ziekten en plagen te vergroten met biodiverse(re) populaties van flora en fauna zullen stuklopen op de moordende stralingsniveaus van 5G. Staatssecretaris Mona Keizer gaat voor het grote geld en wil niet eerst de gevolgen vooraf onderzoeken.

Dit is ook het geval geweest met GMO’s: Genetisch Gemodificeerde Organismen. In Europa hebben we gelukkig Arpad Pusztai nog gehad, die voor de eerste maal de noodklok luidde voor hij wetenschappelijk werd doodverklaard. Vier jaar later is hij in ere hersteld. Dat heeft regelgeving opgeleverd waardoor de verbouw van GMO-gewassen in de EU is verboden, maar waarbij de import als veevoer gewoon door kan gaan. Boer Riks uit de serie Onze boerderij vond dat ook gek (volg hem in de afleveringen 8, 15, 22 en 29 september). Hij werd geconfronteerd met chronisch botulisme onder zijn koeien en besloot het GMO-veevoer te vervangen door eigen gewassen.

Nu kunnen we als samenleving wel weer dezelfde fouten gaan maken met 5G, maar wat als dat alleen maar voor de economie en het grote geld is? De familiebedrijven, zzp’ers en burgers zijn zo straks weer het kind van de rekening. Het wordt tijd dat wij als burgers onze stem verheffen, om te voorkomen dat er slachtoffers vallen, met zuigelingen, peuters en kleine kinderen vermoedelijk voorop.

Als argeloze burger dreigen we de dupe te worden van een overhaaste introductie van 5G netwerken, zonder voorafgaand, gedegen en langdurig onderzoek naar de gezondheidsrisico’s ervan. De geschiedenis met de genetisch gemodificeerde gewassen dreigt zich te herhalen. Gaan we de put pas weer dempen als het kalf verdronken is? Alleen maar om geldbejag, of om sneller te kunnen bellen, streamen of berichten? Bij een eerste test met 5G, eind vorig jaar in Den Haag, vielen de spreeuwen dood uit de bomen.
Voor een goed functioneren van 5G komt er straks per iedere 100 meter een steunzender, zeg maar een magnetron in elke 2e lantaarnpaal. In de nabije toekomst wandelen we dus buiten in een mist van kortgolvige straling, te vergelijken met dat rond een magnetron. Dezelfde magnetron die tot de perestrojka in Rusland was verboden door medische onderzoeksinstituten.

Van harte aanbevolen!
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Opgave: m.versleijen@telfort.nl

Download info
Download bronnen

Dr. Martin Pall over 5G:
'Het zal grote gevolgen hebben voor de hersenfuncties van hogere levensvormen, terwijl reproductie binnen afzienbare tijd onmogelijk zal worden voor alle levende wezens. De huidige veiligheidsnormen zijn gebaseerd op gemiddelden van straling, en zijn totaal ontoereikend om gezondheidsrisico's te kwantificeren behorend bij het pulserende karaker van de straling'.
Filter Welkom Vereniging Missie en doelstellingen Lidmaatschap Bestuur Privacyverklaring Wie Wat Waar Agenda en Nieuws Archief 2022 Archief 2021 Archief 2020 Archief 2019 Archief 2018 Archief 2017 Archief 2016 Archief 2015 Archief 2014 Archief 2013 Archief 2012 Onderwerpen Gezonde bodems Bemesting? Bodemleven Glyfosaat Vitaal water Vitale gewassen, voeding en gezondheid Kringlopen in land-en tuinbouw Boer-Burger en Ecoregio's Dierenwelzijn Nieuwe wetenschap en spiritualiteit Koolstofproblematiek Energievoorziening Biodiversiteit Gentechgewassen HR-gewassen Bt-gewassen Activiteiten Themadagen Eerdere themadagen Workshops en Symposia VoedselAnders-conferentie 2014 Symposium met Cordaid "Welke kennis delen wij?" 28 mei 2013 Lezingen Don Huber oktober 2011 Conferentie Acres USA december 2010 Ledenvergaderingen Nieuwsbulletin Publicaties NVLV Heel de Wereld Levenskracht uit de oceaan Bodemgezondheid QA Jaarboek 2012 Projecten Gezondheid Fast food Een glijdende schaal Detox Uitdagingen Sponsoring