Home | Contact | Mijn account | RSS | English

NVLV-lid maant CDA tot kritischer houding inzake pesticiden en GM-veevoer

25 oktober 2016
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Aanwezigheid van glyfosaat is aangetoond in vaccins
Vaccins worden vaak gemaakt met gelatine uit de botten van dieren. Als die dieren GM-voer kregen tijdens hun leven zat er ook glyfosaat in hun botten en vinden we dat terug in de gelatine. Glyfosaathoudend GM-voer veroorzaakt vrijwel zeker chronische klachten bij landbouwhuisdieren. Het verhaal is bijna hetzelfde als hieronder, alleen 100x erger omdat vee door het GM-voer aan veel hogere doses glyfosaat wordt blootgesteld dan mensen.
Moderne menselijke ziekten houden gelijke pas met 't stijgend gebruik van glyfosaat in de landbouw.
De werking van glyfosaat als chelator (inkapselen van sporenelementen) en dus als verstoorder van enzym-reacties hebben we elders al besproken. Qua structuur is Glyfosaat een dubbelganger van glycine, één van de 22 aminozuren waaruit eiwitten zijn opgebouwd. Zo kan glyfosaat zich niet alleen in onze botten, maar ook in de rest van ons lichaam nestelen, waar glyfosaat dus zonder moeite de eiwitten verontreinigt die normal gesproken glycine-bouwstenen bevatten. Glyfosaat is dus een verstekeling die zich uitermate goed verstopt. Door glyfosaat veranderen glycine-houdende eiwitten van karakter en worden deze 'neppers' ook niet meer behoorlijk afgebroken. Nu zijn de poppen pas echt aan het dansen: ons immuun-systeem slaat continu alarm en we blijven zitten met de brokken! Ons lichaam maakt chronisch anti-stoffen aan tegen al die glycine-houdende eiwitten die opeens 'vreemd' gaan doen. Dat kost bergen energie die niet meer voor andere zaken kan worden gebruikt. Samen met de grote tekorten aan sporenele- menten en organische zwavel kan de 'glycine-connection' verklaren waarom de opkomst van het glyfosaat-gebruik in de landbouw zo sterk correleert met het opkomen van diabetes, obesitas, Alzheimer, Parkinson, ALS, Crohn, gluten- intolerantie, adrenaline- tekorten, open rug, abortus, bloedarmoede en AUTISME. Stephanie Seneff hierover:Download de presentatie die Stephanie Seneff in het filmpje gaf en open die in een 2e venster om mee te lezen.
Filter Welkom Vereniging Missie en doelstellingen Lidmaatschap Bestuur Privacyverklaring Wie Wat Waar Agenda en Nieuws Archief 2018 Archief 2017 Archief 2016 Archief 2015 Archief 2014 Archief 2013 Archief 2012 Onderwerpen Gezonde bodems Bemesting? Bodemleven Glyfosaat Vitaal water Vitale gewassen, voeding en gezondheid Kringlopen in land-en tuinbouw Boer-Burger en Ecoregio's Dierenwelzijn Nieuwe wetenschap en spiritualiteit Koolstofproblematiek Energievoorziening Biodiversiteit Gentechgewassen HR-gewassen Bt-gewassen Activiteiten Themadagen Eerdere themadagen Workshops en Symposia VoedselAnders-conferentie 2014 Symposium met Cordaid "Welke kennis delen wij?" 28 mei 2013 Lezingen Don Huber oktober 2011 Conferentie Acres USA december 2010 Ledenvergaderingen Nieuwsbulletin Publicaties NVLV Heel de Wereld Levenskracht uit de oceaan Bodemgezondheid QA Jaarboek 2012 Projecten Deelnetwerken Quadrupool Academie Regionaal Landelijk, Thematisch Uitdagingen Sponsoring