Home | Contact | Mijn account | RSS | English

NVLV geeft mening over effectiviteit maatregelen i.h.k.v. EU-klimaatproject

5 juni 2014
In antwoord op een verzoek van Obe de Vries heeft het NVLV gereageerd op een aantal vragen gesteld in het kader van een EU-evaluatie van de effectiviteit van de mix van klimaatmaatregelen in de EU-lidstaten. Obe de Vries heeft in het kader van zijn scriptie-opdracht voor de VU in Amsterdam een aantal Nederlandse instanties, waaronder het NVLV naar hun mening gevraagd hierover.

De in de EU-lidstaten gehouden interviews zijn samengevat door 2 onderzoekers van de VU in Amsterdam en verwerkt in het rapport Food and Agriculture, the current policy mix. Het wordt besproken op de website cecilia2050.eu.

De reactie van het NVLV is hier nog te downloaden

Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Filter Welkom Vereniging Missie en doelstellingen Lidmaatschap Bestuur Privacyverklaring Wie Wat Waar Agenda en Nieuws Archief 2018 Archief 2017 Archief 2016 Archief 2015 Archief 2014 Archief 2013 Archief 2012 Onderwerpen Gezonde bodems Bemesting? Bodemleven Glyfosaat Vitaal water Vitale gewassen, voeding en gezondheid Kringlopen in land-en tuinbouw Boer-Burger en Ecoregio's Dierenwelzijn Nieuwe wetenschap en spiritualiteit Koolstofproblematiek Energievoorziening Biodiversiteit Gentechgewassen HR-gewassen Bt-gewassen Activiteiten Themadagen Eerdere themadagen Workshops en Symposia VoedselAnders-conferentie 2014 Symposium met Cordaid "Welke kennis delen wij?" 28 mei 2013 Lezingen Don Huber oktober 2011 Conferentie Acres USA december 2010 Ledenvergaderingen Nieuwsbulletin Publicaties NVLV Heel de Wereld Levenskracht uit de oceaan Bodemgezondheid QA Jaarboek 2012 Projecten Deelnetwerken Quadrupool Academie Regionaal Landelijk, Thematisch Uitdagingen Sponsoring