Home | Contact | Mijn account | RSS | English

Vooraankondiging NVLV Quadrupool-dagen 2015

28 december 2014
In 2015 zal het NVLV een vijftal van de in 2012 zo populaire Quadrupool-dagen organiseren in het kader van het 'Jaar van de Bodem’.

De eerste dag vindt plaats in Gaasterland, Friesland op vrijdag 30 januari. Thema zal zijn de stappen die een aantal melkveehouders hebben gezet in hun bedrijfsvoering, met het oog op verbetering van de bodem.

Jaap van Bruchem zal zijn berekeningen presenteren rondom het bedrijf van Bert en Karin Dijkstra (regulier), en dat van Sierd Deinum en Joke Ensing (bio-dynamisch). Daarover zullen we uitvoerig van gedachten wisselen.

Anton Nigten, die bezig is met zijn promotie-onderzoek naar het verband tussen bodem, mest en voedselkwaliteit zal zijn deskundige kijk op de gegevens geven.

We zijn 30 januari te gast bij Partycentrum Piacco, ’t Seleantsje 2 in Molkwerum, schuin tegenover het bedrijf van Bert en Karin, waar we ook een bedrijfsbezoek zullen afleggen.

Richtprijs voor de dag zal zijn € 50, inclusief lunch en drankjes. NVLV-leden ontvangen natuurlijk een korting, van €15,-.
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Filter Welkom Vereniging Missie en doelstellingen Lidmaatschap Bestuur Privacyverklaring Wie Wat Waar Agenda en Nieuws Archief 2018 Archief 2017 Archief 2016 Archief 2015 Archief 2014 Archief 2013 Archief 2012 Onderwerpen Gezonde bodems Bemesting? Bodemleven Glyfosaat Vitaal water Vitale gewassen, voeding en gezondheid Kringlopen in land-en tuinbouw Boer-Burger en Ecoregio's Dierenwelzijn Nieuwe wetenschap en spiritualiteit Koolstofproblematiek Energievoorziening Biodiversiteit Gentechgewassen HR-gewassen Bt-gewassen Activiteiten Themadagen Eerdere themadagen Workshops en Symposia VoedselAnders-conferentie 2014 Symposium met Cordaid "Welke kennis delen wij?" 28 mei 2013 Lezingen Don Huber oktober 2011 Conferentie Acres USA december 2010 Ledenvergaderingen Nieuwsbulletin Publicaties NVLV Heel de Wereld Levenskracht uit de oceaan Bodemgezondheid QA Jaarboek 2012 Projecten Deelnetwerken Quadrupool Academie Regionaal Landelijk, Thematisch Uitdagingen Sponsoring