Home | Contact | Mijn account | RSS | English

Bekijk het eens van een andere kant

28 april 2014 10:00 - 16:00
Omschrijving
Wie de boeken van Michael Roads boeken kent, weet dat hij tijdens zijn metafysische reizen vaak boerderijen en landbouwgronden over de hele wereld heeft bezocht en gezien.
“Metafysisch” houdt in dat Michael alle energieën kan waarnemen die de meeste mensen met het blote oog niet (meer) kunnen zien. Michael ziet bijvoorbeeld de energieën van orde en chaos en kan op die manier zien hoe gezond de bodem, de dieren en de gewassen zijn die daar groeien en leven. En wat de invloeden van de mens en haar methoden zijn hierop. Wanneer orde en chaos samenkomen, heb je balans en dan pas kan iets gezond zijn.
Wij hebben hem speciaal voor dit seminar gevraagd om metafysische reizen door de landbouw en veehouderij in Nederland te maken. Dit betekent dat hij nieuwe informatie heeft die hij nog niet eerder met ons gedeeld heeft. Op deze dag zal hij aan de hand van praktische voorbeelden vertellen wat hij hier heeft gezien en aangetroffen. Ook gaat hij in op het bereiken van die balans.

Michael schrijft zelf over deze dag:
The energy of the land in The Netherlands
"I am no longer a dairy farmer, even though I still have a strong connection to the land. Everything to do with farming is to do with energy. Few farmers realise this. For most farmers it is about knowledge and application . . . and this has its place. However, when a farmer grasps the connection in energy between himself and the land, himself and the livestock, and his connection with the health of everything on the farm, that farmer becomes an exceptional farmer. And there are too few of these".

NL:
"Ik ben geen melkveehouder meer, hoewel ik nog steeds sterk met het land verbonden ben. Alles op het boerenbedrijf gaat over energie. Er zijn weinig boeren die zich dat realiseren. Voor de meesten draait het om kennis en de toepassing daarvan...en die moet er zijn. Echter, wanneer een boer de energetische verbinding tussen zichzelf, zijn land en zijn vee in de vingers krijgt en hij de lijntjes ziet met de gezondheid van zijn hele bedrijf, wordt hij op dat moment een boer van uitzonderlijke klasse. En daar zijn er te weinig van!"

"This day is about exploring a whole new way of relating to the land in the Netherlands. Techniques have their place, but they also have a use-by date. Making an energetic connection with your land means that you are the hub around which the farm energy revolves. This is very powerful".

NL:
"Op deze dag verken je een heel nieuwe manier van met je land omgaan, in Nederland. De technieken moeten er ook zijn, maar die hebben wel een houdbaarheidsdatum. Jezelf op energetisch niveau verbinden met je land houdt in dat jij voortaan de spil bent waar de energie op je bedrijf om draait. Dat is iets geweldigs".

Het belooft dus erg interessant te worden!

Voor de Nieuwsbrief 2014 klik hier

Doelgroep
Voor iedereen die zich verbonden voelt met de landbouw en veehouderij, met de bodem en onze dieren, de aarde en al wat daar leeft, en met het voedsel dat wij eten. Iedereen die zich aangesproken voelt is welkom. (Let op: voertaal = Engels)

Locatie
Mennorode
Apeldoornseweg 185, Elspeet
Tel 0577 498 111

Kosten
€95,- inclusief lunch koffie/thee

Aanmelden
Irene Pielich, info@michaelroads.nl

Informatie
Judith Poelarends, post@bijjudith.nl
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Download de flyer
Filter Welkom Vereniging Missie en doelstellingen Lidmaatschap Bestuur Privacyverklaring Wie Wat Waar Agenda en Nieuws Archief 2018 Archief 2017 Archief 2016 Archief 2015 Archief 2014 Archief 2013 Archief 2012 Onderwerpen Gezonde bodems Bemesting? Bodemleven Glyfosaat Vitaal water Vitale gewassen, voeding en gezondheid Kringlopen in land-en tuinbouw Boer-Burger en Ecoregio's Dierenwelzijn Nieuwe wetenschap en spiritualiteit Koolstofproblematiek Energievoorziening Biodiversiteit Gentechgewassen HR-gewassen Bt-gewassen Activiteiten Themadagen Eerdere themadagen Workshops en Symposia VoedselAnders-conferentie 2014 Symposium met Cordaid "Welke kennis delen wij?" 28 mei 2013 Lezingen Don Huber oktober 2011 Conferentie Acres USA december 2010 Ledenvergaderingen Nieuwsbulletin Publicaties NVLV Heel de Wereld Levenskracht uit de oceaan Bodemgezondheid QA Jaarboek 2012 Projecten Deelnetwerken Quadrupool Academie Regionaal Landelijk, Thematisch Uitdagingen Sponsoring