Home | Contact | Mijn account | RSS | English

Avondklas Warmonderhof met nieuw programma

5 september 2013 20:00 - 22:00
Omschrijving
Vorig jaar heeft Warmonderhof proefgedraaid met een serie openbare avondlezingen en gesprekken, de zogenoemde Avondklas. Inmiddels is er een mogelijkheid voor boeren en burgers om zich te abonneren op de aankondigingen. Na de zomer start er in Dronten op 5 september weer een nieuw programma.

Derk Klein Bramel vertelt dan over de inspiratie die hij in de antroposofie vindt om bd-landbouw steeds verder te blijven ontwikkelen. Derk Klein Bramel deed eerst zelf Warmonderhof, was daarna boer op het bd-zorgbedrijf De Vijfsprong en doet nu bestuurswerk voor diverse landbouw- en zorgorganisaties.

Het initiatief is een samenwerking tussen Groenhorst College en Stichting Warmonderhof met de bedoeling inspiratie en uitwisseling te bieden op het gebied van biologische en biologisch-dynamische landbouw, voeding, zorg, ondernemerschap en landeigendom.
De Avondschool kent verschillende vormen: Een avondles in een bijzonder vak. Een lezing of film over een prikkelend thema. Een ontmoeting met een inspirerend mens, waarbij een gespreksleider mee doet om de passie van deze mens in beeld te krijgen. Op elke avond is ook gelegenheid voor gesprek met de deelnemers. Elke avond staat op zichzelf.

Op de website van Warmonderhof vindt u het programma en tijdstip. Via email kunt u op de hoogte blijven van elke avond; zie link Nieuwsbrief opgave in de marge rechts. De uitnodiging heeft de vorm van een postertje om te printen en op te hangen om weer anderen hierop te attenderen. De spreker en zaal van de eerste avond zijn reeds betaald. Na afloop van elke avond wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de zaal en de spreker van volgende avond te kunnen betalen.

Doelgroep
In het verleden waren de lezingen alleen voor dagschoolstudenten, nu zijn ook deeltijdstudenten, boeren en burgers uit de omgeving welkom.

Locatie
Wisentweg 12, Dronten

Kosten
Vrijwillige gift na afloop

Aanmelden
Opgeven is niet nodig.

Informatie
Meer info bij Joke.bloksma@planet.nl 050-5421158 of Ruud Hendriks r.hendriks@groenhorst.nl
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Filter Welkom Vereniging Missie en doelstellingen Lidmaatschap Bestuur Privacyverklaring Wie Wat Waar Agenda en Nieuws Archief 2018 Archief 2017 Archief 2016 Archief 2015 Archief 2014 Archief 2013 Archief 2012 Onderwerpen Gezonde bodems Bemesting? Bodemleven Glyfosaat Vitaal water Vitale gewassen, voeding en gezondheid Kringlopen in land-en tuinbouw Boer-Burger en Ecoregio's Dierenwelzijn Nieuwe wetenschap en spiritualiteit Koolstofproblematiek Energievoorziening Biodiversiteit Gentechgewassen HR-gewassen Bt-gewassen Activiteiten Themadagen Eerdere themadagen Workshops en Symposia VoedselAnders-conferentie 2014 Symposium met Cordaid "Welke kennis delen wij?" 28 mei 2013 Lezingen Don Huber oktober 2011 Conferentie Acres USA december 2010 Ledenvergaderingen Nieuwsbulletin Publicaties NVLV Heel de Wereld Levenskracht uit de oceaan Bodemgezondheid QA Jaarboek 2012 Projecten Deelnetwerken Quadrupool Academie Regionaal Landelijk, Thematisch Uitdagingen Sponsoring