Van grond tot mond
Met medewerking van topkok
Eric van Veluwen
Warmonderhofzaal , Groenhorst College
Wisentweg 12, 8251 PC Dronten
Het
verslag van deze themadag is net zo geslaagd als de themadag zelf.
Dankjewel, Maria!
Tijd |
Beschrijving |
09.30 |
Ontvangst en inschrijving met koffie/thee |
10.00 |
Welkom en opening door dagvoorzitter Theo Mulder |
10.05 |
Klaas Meijaard, docent gewasbescherming “Zo groeit een plant” met stukje film ” Life in the soil” |
10.50 |
Frens Schuring, docent Warmonderhof “De Warmonderhof als school en proeftuin” |
11.20 |
Eric van Veluwen , bekende kok “ Lekker eten met Eric” |
12.15 |
Lunch in overleg met Eric |
13.30 |
Anton Nigten “Hoe belangrijk zijn de sporen elementen in het voedsel” |
14.00 |
André Mulder bio-boer ” Wetenswaardigheden over eigen geproduceerde melk” |
14.45 |
Afsluiting en daarna ruimte voor kennisuitwisseling met koffie/thee |
15.00 |
Voor belangstellenden rondgang over de bedrijven, begeleid door studenten van de Warmonderhof |
Kosten: incl. lunch en koffie en thee €45,- Leden van het Netwerk en VBBM kregen €10,- korting.