Home | Contact | Mijn account | RSS | ![]() |
|
Betteke VissermanAdres: Sonnenbergstraat 18, 7203 DX, Zutphen Telefoon: 0575-546838 E-mail: betteke@vitalevoedingsvisie.nl Website: www.vitalevoedingsvisie.nl IBAN: NL22INGB0003265226 t.n.v. B Visserman, Zutphen ![]() Voor wie? Deze video-cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in voeding die goed is voor mens en milieu. Daarnaast kan de cursus ook waardevolle informatie verschaffen aan wie werkt of studeert binnen het terrein van de natuurlijke geneeswijzen en/of natuurvoedingsbranche. De cursus is gericht op veganisten, vegetariërs (de recepten bevatten vrijwel geen zuivel en soms ei) én flexitariërs (matige gebruikers van dierlijk voedsel). Bij de recepten worden meestal alternatieven genoemd voor ofwel plantaardig of dierlijk eiwit. Prijs van de DVD: € 89,- Bestellen op Orongo Al sinds 1968 heeft de combinatie "voeding en gezondheid" mijn belangstelling. Ik heb zowel de reguliere als de complementaire voedingsleer bestudeerd, onder meer door een opleiding te volgen tot docent Voedingsleer en Gezondheidskunde. Studie van de Oosterse voedingsleer wekte mijn belangstelling voor de Chinese Geneeskunde met als gevolg het behalen van diploma’s voor Acupuncturist, Chinees Herbalist en TuiNa-Therapeut. In 1995 ben ik mijn eigen Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde en Voedingstherapie begonnen in Zutphen. Zo kon ik de diverse aanvullende disciplines combineren: voedingstherapie, acupunctuur, kruiden-geneeskunde en TuiNa-massage. Vanaf 1999 ben ik als docent Voedingsleer verbonden aan de Academie voor Chinese Geneeskunde;"Qing Bai". Ondersteunend voor zowel mijn praktijk, als mijn docentschap zijn ook een opleiding Maatschappelijk Werk en een opleiding Westers Medische Basiskennis onderdeel van mijn academisch pakket. In september 2009 heeft mijn "Een Vitale Voedings Visie" de Zutphense Toekomstprijs gewonnen. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt voor het beste idee of project gericht op lokale duurzame ontwikkeling. "Een Vitale Voedings Visie" richt zich op voedingsonderwijs gebaseerd op duurzame, lokaal geteelde en minimaal bewerkte voeding. Het projectplan en het juryrapport kunt u rechtsboven downloaden. |
|
|||||||||||||
|
|
|